Video szinkron / narráció

TV reklámok, referenciafilmek, oktatófilmek szinkronizálása, narrációja

Cégek, termékek, szolgáltatások bemutatkozó filmjeinek szinkronizálása óriási hang adatbázisból válogatva, akár profi szinkronszínészekkel. Oktatóvideók készítése, szakmai anyagok, előadások videóanyagainak fordítása, felvétele, hang utómunka, kreatív effektezés, aláfestő zene készítés.

Miért mi?

A video szinkron elkészítésekor kizárólag professzionális hangokat, szinkronizáló színészeket, rutinos narrátorokat kérünk fel. Kiváló minőségű, akusztikus mérnök által tervezett hangstúdiónkban professzionális stúdiómikrofonokkal, tökéletes hangminőséget állítunk elő. Az idegen nyelvű anyagok fordítását is vállaljuk bármilyen nyelvről és nyelvre, ügyelve arra, hogy a fordítás - a tartalomhűség és a tökéletes nyelvhelyesség mellett - igazodjon a jelenetek hosszához.
Sokan próbálkoznak házi körülmények között, amatőr hangokkal túlesni a videoszinkron elkészítésén. Mi azonban azt valljuk, hogy a profi képhez profi hang kell. Egy tökéletes videó jóval nagyobb bizalmat ébreszt a látogatókban, leendő ügyfelekben.

Legyen szó akár egyszerű, egyhangos narrációról vagy többhangos karakter szinkronról, biztosan tudunk segíteni.

Nézzen meg néhány video szinkron munkánkat:

Náluk már hangoskodunk:

Ezt érdemes megosztani!