Hang jelentkezés

Jelentkezés hangjaink közé

Ezt érdemes megosztani!

A MaRecord Hangstúdió minőségi munkát végez. Nálunk a jó hang nem elég, tudni kell azt használni is.

Hogyan működik a jelentkezés?
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, de kérünk, hogy csak akkor, ha a lenti, “Itt a helyed, ha” bekezdésél felsorolt feltételeknek megfelelsz! Kérünk, vedd figyelembe a “ne jelentkezz, ha” kezdetű feltételeket!
 2. Ez a legfontosabb: töltsd ki a szövegmezőt, írd le, milyen korábbi tapasztalataid vannak szinkron és narráció terén! (Ha oda nem írsz semmi relevánsat, automatikusan el fogunk utasítani!)
 3. Ha van lehetőséged demót küldeni, jelöld be a “saját felvételi lehetőség” opciót! Ez esetben elküldjük neked a szöveget, amit fel kell mondanod és válasz emailben visszaküldhetsz. Ez csak egy előszűrő és nem kötelező feltétel, de megkönnyíted vele a munkánkat.
 4. Ha a jelentkezésed / demód alapján alkalmasnak találunk olyan színvonalú munkákra, amilyeneket a mi ügyfeleink várnak tőlünk, akkor adunk egy időpontot, amikor el kell jönnöd hozzánk, hogy egy nálunk készült végleges demó hangmintát rögzítsünk veled, valamint személyesen megismerkedjünk, egyeztessük a feltételeket. Ekkor majd fotót is készítünk rólad, amit a honlapunkon való adatlap publikálás esetén fogunk használni
 5. Ha a jelentkezésed / demód alapján nem találunk alkalmasnak olyan színvonalú munkákra, amilyeneket a mi ügyfeleink várnak tőlünk, akkor erről emailben értesítünk, indoklással. Kérjük, hogy ez esetben fogadd el szakmai alapon meghozott döntésünket.
Érdemes-e jelentkezned?

Itt a helyed, ha:

 • rendszeresen foglalkozol szinkronizálással
 • szoktál profi reklámokat, narrációkat mondani, rendszeresen igénybe vették már a hangod profi reklámgyártáshoz, vagy egyéb publikált anyaghoz

Azon hangok a jelentkezését, akik a fenti feltételeknek nem felelnek meg, feldolgozást követően elutasítjuk.

Kérünk, NE jelentkezz, ha:

 • nincs szinkronban / narrációban rutinod,

  és csak kipróbálnád magad

 • eddig csak tömegeztél a szinkronban
 • ismerősök bíztattak mert szerintük jó hangod van
 • énekes vagy, de szinkron / narrációs munkákban nincs rutinod
 • elvégeztél valamilyen szinkron tanfolyamot, de nem voltak rendszeres, “éles” megbízásaid

Ha úgy érzed, fentieknek megfelelsz, jelentkezz a MaRecord Produkciós Hangstúdió hangjai közé! Töltsd ki az alábbi űrlapot, mutatkozz be, írd le néhány mondatban, milyen kapcsolatod volt a mikrofonnal, milyen munkáid voltak eddig, és miért szeretnél hozzánk jelentkezni. Mi pedig felvesszük Veled a kapcsolatot!