Így készíts listát a megfelelő hangokról, egyszerűen!

Ezt érdemes megosztani!

Összegyűjtve sok év tapasztalatát és hallgatva a visszajelzésekre, egy új funkciót fejlesztettünk honkapunkra. Sokan böngészik „Hangjaink” menüpontunk alatt a hangmintákat, de egy konkrét  projecthez a megfelelő hang keresése eddig külön jegyzet készítését kívánta meg. Voltak, akik papírra jegyzetelgették a lehetséges tippeket, majd újra meghallgatták a kiválasztottakat, szűkítették a kört, mások próbálták megjegyezni a hangok nevét, de ez nem mindig sikerült. Ezután a maradék listát leírva vették fel velünk a kapcsolatot. 
A tapasztalt az volt, hogy minél több hangot hallgattak meg érdeklődőink, annál nehezebben tudták észben tartani, ki lenne a megfelelő.

Ennek vége. Bár a szinkron hangok kiválasztásában továbbra is szakmai segítséget nyújtunk, megkönnyítettük azok dolgát, akik maguk szeretnének előzetesen válogatni.

1. Mostantól a megfelelőnek tűnő hangok egyetlen kattintással egy listához adhatók.

2. A listában a hangminták újra meghallgathatók, ráadásul a hangok közti gyors váltással könnyedén összehasonlíthatók, tetszőlegesen eltávolíthatók:

3. A lista összeállítása közben lehetőségünk van tovább válogatni, vagy egyetlen kattintással eljutunk az ajánlatkérő űrlaphoz, melyben már automatikusan szerepelnek majd a kiválasztott hangok:

Fontos: a hangválasztás elsősorban továbbra is szakmai kritériumok alapján általunk, vagy a jóváhagyásunkkal történik, azonban az érdeklődők által összeállított lista számunkra is segítség abban, hogy lássuk, az ügyfelünk milyen jellegű hangokkal képzeli el a produkciót. És persze nagy az esély arra is, hogy az ajánlatkérő is megfelelő hangokat választ.

Az alkalmazás mobilon is tökéletesen működik:

              

Náluk már hangoskodunk:

Posted in Blog and tagged , , , .